Skip to main content

Wie zijn we

Ondanks onze verschillende achtergronden (Pino als werfleider en Claudia als leerkracht muziek in het secundair onderwijs) delen we beiden de passie voor het koken en de liefde voor de Italiaanse keuken. Koken is in onze familie dan ook een echt familiegebeuren. We koken niet omdat het moet, maar omdat het deel uitmaakt van de beleving van het samenzijn, het samen genieten van de traditionele keuken en het nostalgisch ophalen van herinneringen uit lang vervlogen tijden.

Door het avontuur dat wij beleefden in het VTM Programma Mijn Keuken Mijn Restaurant (2020), hebben we meteen hierna een sprong in het diepe gewaagd door take-away aan te bieden van onze signature dishes. Nu zijn we klaar voor onze volgende stap.

Wij verwelkomen jullie graag in ons thuisrestaurant waar wij onze authentieke en traditionele Italiaanse gerechten met veel liefde voor jullie zullen bereiden. Laat jullie verrassen door de warme, gezellige en persoonlijke sfeer in onze omgetoverde tuinkamer.
** Private dining kan eveneens vanaf 12 personen op aanvraag. Voor meer info over dit speciaal arragement mag u gerust mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons restaurant

Ontdek ons thuisrestaurant

Reserveer nu in ons thuisrestaurant en laat je verrassen door onze authentieke Italiaanse gerechten die we met veel liefde en passie voor jullie zullen bereiden!