Skip to main content
Italiaanse keuken

Pasen 2021

2021-03-26 10:00:00

Pasen 2021, een feestdag die we helaas – voor een tweede maal op rij – niet met de hele familie samen kunnen vieren, maar niet getreurd! Wij bereiden weeral eens – met héél véél liefde – een heerlijk traditioneel Italiaans 3-gangenmenu voor. Een menu die al jaren een traditie is in onze familie.  

Wil jij jouw gezin verrassen met een dinner van Pino & Claudia? Bestel dan nu ons Italiaans 3-gangen Paasmenu:

  • Starten doen we met een heerlijke frisse 'Insalata di polpo e patate'. Deze frisse salade van octopus wordt geserveerd op een bedje van aardappeltjes. De octopussalade wordt afgewerkt met een vinaigrette op basis van olijfolie, peterselie en citroen.
  • Voor het hoofdgerecht laten we jullie wegdromen met onze 'Conchiglioni ripieni di ricotta e spinaci'. Dit ovengerecht van pastaschelpen heeft een vulling op basis van ricotta en spinazie. De pastaschelpen worden half afgekookt gevuld en verpakt in een ovenschaal zodat je deze zelf op een gewenst moment in enkele minuten zonder veel moeite kunt verder garen in een voorverwarmde oven. De saus – op basis van tomaten en basilicum – wordt afgewerkt meegegeven en dient enkel opgewarmd te worden.
  • Afsluiten doen we met een topper, nl. onze 'Mousse al Limoncello', u welbekend uit het programma "Mijn keuken Mijn restaurant 2020" waar voor onze ladychef Sofie Dumont "enkel nog vioolmuziek bij ontbrak". Deze mousse op basis van Limoncello ligt op een bedje van gemarineerde druiven en wordt afgewerkt met fijngehakte pistachenoten en citroenzeste.

Laat je verrassen door dit traditioneel familiemenu van Pino & Claudia!

Bestel dit heerlijk Paasmenu in onze webshop.

Buon appetito e buona Pasqua! 

Ciao ciao,

Pino & Claudia

Ontdek ons thuisrestaurant

Reserveer nu in ons thuisrestaurant en laat je verrassen door onze authentieke Italiaanse gerechten die we met veel liefde en passie voor jullie zullen bereiden!