Skip to main content

VADERDAGACTIES:

CANNOLI SICILIANI BOX
(4 + 2 GRATIS)

18 EUR per 6 stuks

Laat je verrassen door een mix van 4 verschillende soorten handgemaakte Cannoli Siciliani. 

Onze tijdelijke actie bevat 6 Cannoli Siciliani voor de prijs van 4 stuks (1 van elke smaak + 1 met donkere chocoladeschilfers en 1 met fijngehakte pistachenoten extra).

Wie dessert zegt in Italië, zegt vaak Cannolo Siciliano in één adem. Dit is wellicht één van de bekendste desserten uit het zuiden. Dit traditioneel gebakje uit Sicilië bestaat uit een krokant omhulsel van gefrituurd Italiaans koekendeeg, gevuld met zoete, verse ricotta en citruszeste. Dit dessertje leent zich om gegeten te worden zowel als nagerecht tijdens een lekkere Italiaanse lunch of diner, als tijdens een gezellig bezoek van vrienden of familie bij de koffie. 

In deze fijnproeverbox zitten 4 verschillende soorten afwerkingen; fijngehakte pistachenoten, fijngehakte hazelnoten, gekonfijte sinaasappelschil én donkere chocoladeschilfers.

Bij de Cannoli Siciliani worden zowel het koekje als de vulling vers bereid naar het eigen familierecept van Pino & Claudia. Nadien worden ze meteen verpakt en zijn ze ready to eat.  

Allergenen: gluten, eieren, koemelk, noten

Paasmenu

SEADAS BOX
(4 + 2 GRATIS)

20 EUR per 6 stuks

Laat je verrassen door onze heerlijke seadas. 

Onze tijdelijke actie bevat 6 seadas voor de prijs van 4 stuks.

De Seada is de perfecte combinatie van zoet en hartig. Dit traditioneel gebakje uit Sardinië heeft een onweerstaanbare, maar vooral verrassende smaak. Tijdens het eten van de Seada waan je je al heel snel in een pittoresk dorpje, genietend van de stralende Italiaanse zon. De Seada kan je omschrijven als een smaakbom door de typische ingrediënten van kaas en citrus. Fris, maar vooral zeer smaakvol serveer je dit nagerecht met honing, citroenzeste en eventueel een beetje Fleur de Sel. 

  • De 'Seada' wordt ongebakken verpakt zodat je deze zelf op een gewenst moment, zeer gemakkelijk kunt afbakken in olie in slechts 1 minuut tijd.

Allergenen: gluten, koemelk 

Arancini al ragu

Arancini Siciliani Box

(3 soorten)

21 EUR per 6 stuks

Laat je verrassen door een mix van 3 verschillende soorten handgemaakte Arancini Siciliani (rijstballen). In deze box zitten 2 arancini van elke smaak.

  • Al ragu: met een vulling op basis van tomatensaus, gehakt, erwten en mozzarella. 
  • Al 4 formaggi: met een vulling op basis van 4 soorten kazen.
  • Al tonno e olive: met een vulling op basis van tomatensaus, tonijn, groene olijven en mozzarella. 

De 'arancini siciliani' worden ongekookt verpakt zodat je deze zelf op een gewenst moment, zonder veel moeite kunt afbakken in frituurolie. De arancini kunnen ook worden ingevroren.

Allergenen: gluten, koemelk, vis

AL ONZE GERECHTEN WORDEN VERS BEREID MET DAGVERSE KWALITEITSINGREDIËNTEN. 

Bij het afhalen van onze gerechten krijg je eveneens een persoonlijke link mee die je zal leiden naar een videoboodschap met alle instructies voor de juiste bereidingswijzes. Hiermee staan Pino & Claudia alsnog virtueel bij jou in de keuken en loodsen we jou volledig doorheen een heerlijk diner.

Arancini al ragu

Onze gerechten kunnen gemakkelijk afgehaald worden in Genk

Volg verder ons avontuur

Ontdek onze keuken. Wij zullen starten met het aanbieden van enkele van onze signature dishes.