Skip to main content
Italiaanse keuken

Afhaal feestdagen

2022-12-11 10:00:00

Gezellig samen aan tafel tijdens Kerst en nieuwjaar? Laat Pino & Claudia het dessert voorzien!

Vanaf nu te bestellen via onze website.

Keuze uit 2 verschillende desserten:

CANNOLI SICILIANI BOX (4 + 1 GRATIS)

Laat je verrassen door een mix van 4 verschillende soorten handgemaakte Cannoli Siciliani. Onze tijdelijke actie bevat 5 Cannoli Siciliani voor de prijs van 4 stuks (1 van elke smaak + 1 met donkere chocoladeschilfers extra).

Wie dessert zegt in Italië, zegt vaak Cannolo Siciliano in één adem. Dit is wellicht één van de bekendste desserten uit het zuiden. Dit traditioneel gebakje uit Sicilië bestaat uit een krokant omhulsel van gefrituurd Italiaans koekendeeg, gevuld met zoete, verse ricotta en citruszeste. Dit dessertje leent zich om gegeten te worden zowel als nagerecht tijdens een lekkere Italiaanse lunch of diner, als tijdens een gezellig bezoek van vrienden of familie bij de koffie. 

In deze fijnproeverbox zitten 4 verschillende soorten afwerkingen (nu tijdelijk + 1 extra smaak); fijngehakte pistachenoten, fijngehakte hazelnoten, gekonfijte sinaasappelschil én 2x donkere chocoladeschilfers.

Bij de Cannoli Siciliani worden zowel het koekje als de vulling vers bereid naar het eigen familierecept van Pino & Claudia. Nadien worden ze meteen verpakt en zijn ze ready to eat.  

Allergenen: gluten, koemelk, noten


SEADAS BOX (3 + 1 GRATIS)

Laat je verrassen door onze heerlijke seadas. Onze feestdagenactie bevat 4 seadas voor de prijs van 3 stuks.

De Seada is de perfecte combinatie van zoet en hartig. Dit traditioneel gebakje uit Sardinië heeft een onweerstaanbare, maar vooral verrassende smaak. Tijdens het eten van de Seada waan je je al heel snel in een pittoresk dorpje, genietend van de stralende Italiaanse zon. De Seada kan je omschrijven als een smaakbom door de typische ingrediënten van kaas en citrus. Fris, maar vooral zeer smaakvol serveer je dit nagerecht met honing, citroenzeste en eventueel een beetje Fleur de Sel. 

De 'Seada' wordt ongebakken verpakt zodat je deze zelf op een gewenst moment, zeer gemakkelijk kunt afbakken in olie in slechts 1 minuut tijd.

Allergenen: Gluten, koemelk 

AL ONZE GERECHTEN WORDEN VERS BEREID MET DAGVERSE KWALITEITSINGREDIËNTEN. 

Bij het afhalen van onze gerechten krijg je eveneens een persoonlijke link mee die je zal leiden naar een videoboodschap met alle instructies voor de juiste bereidingswijzes. Hiermee staan Pino & Claudia alsnog virtueel bij jou in de keuken en loodsen we jou volledig doorheen een heerlijk diner.


Bestel nu hier jullie desserten voor de feestdagen: https://www.pinoenclaudiashop.be 

We kijken ernaar uit jullie allen te ontvangen in Genk!

A presto! 

Pino & Claudia

Ontdek ons thuisrestaurant

Reserveer nu in ons thuisrestaurant en laat je verrassen door onze authentieke Italiaanse gerechten die we met veel liefde en passie voor jullie zullen bereiden!